Media

Θοδωρής Αθερίδης για Σμαράγδα Καρύδη: «Η γνωριμία μας δεν ήταν τύχη. Η ζωή τα έφερε έτσι...»

Gossip-tv Team

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και με την καριέρα του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε τηλεόραση, όσο και σε θέατρο και κινηματογράφο.

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή της σεζόν του "Χαμογέλα και Πάλι" και ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αποκάλυψε τα πάντα γύρω από την καριέρα του, αλλά και για την γνωριμία και την μετέπειτα σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε χαρακτηριστικά: «Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ταλαντούχοι από εσένα και αυτό δεν το έχουν γευτεί. Η τύχη πιστεύει πως έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς ήταν τη σωστή στα σωστά μέρη. Η τύχη καθορίζει τα πράγματα σε ποσοστό 90%. Το πιο ισχυρό σημείο της καριέρας μου ήταν “Το Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς” αλλά και οι “Άγαμοι Θύτες”... Με τη Σμαράγδα δεν ήταν τύχη. Η ζωή τα φέρνει που γνωρίζονται δύο άνθρωποι την ώρα που έχουν κοινές ανάγκες. Για μένα η τύχη είναι σαν μυστικό σχέδιο του Θεού. Με την έννοια του μυστηριακού. Πιστεύω ότι τα πράγματα οργανώνονται με έναν τρόπο και υπάρχει ένα σχέδιο για αυτό».

O Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε και στα Μαθήματα Κωμωδίας που παρουσιάζει στο θέατρο: «Η γραφή είναι ο τρόπος που έχεις βρει να φιλτράρεις αυτά που θέλεις να πεις και δεν το ξέρεις. Όπως λένε οι ψυχολόγοι “να γράφετε για να ορίζετε το συναίσθημα”, κάπως έτσι. Για να γίνει αυτό ωραία και σωστά είναι να έχεις γεμίσει από αυτή την ανάγκη».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved