Media

Ελίνα Παπίλα: Η αμήχανη απάντησή της για τον Γιώργο Καρτελιά- «Έδεσε» η όχι η συνεργασία τους;

Gossip-tv Team

Η Ελίνα Παπίλα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Οpen Weekend" και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την συνεργασία της με τον Γιώργο Καρτελιά στην περσινή σεζόν στο Breakfast @Star

H ραδιοφωνική παραγωγός ετοιμάζεται τη φετινή σεζόν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα fm της Αθήνας, αφού θα έχει δική της εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102.2.

Την Ελίνα Παπίλα την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε επί χρόνια με τον Γιώργο Καρτελιά σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας και την περσινή σεζόν, οι δυο τους αποτέλεσαν και τηλεοπτικό δίδυμο, μιας και παρουσίασαν την πρωινή εκπομή του Star, Breakfast @Star. Η ραδιοφωνική παραγωγός, σε δηλώσεις που έκανε, ρωτήθηκε για τον αν τελικά η συνεργασία τους "έδεσε", με την ίδια να αποφεύγει να απαντήσει, κάνοντας λόγο μόνο για το νέο της ξεκίνημα στο ραδιόφωνο.

Η Ελίνα Παπίλα είπε χαρακτηριστικά: "Ήταν ένα χρόνο το τηλεοπτικό και ήταν κάτι που μου άρεσε, αλλά θα δούμε, θα δούμε τι θα γίνει. Όλες τις εκπομπές θα τις δώ και όλα τα παιδιά τα στηρίζουμε που κάνουν την προσπάθειά τους" ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν "έδεσε" τηλεοπτικά η συνεργασία του με τον Γιώργο Καρτελιά στο περσινό Breakfast @Star η ίδια απάντησε, φανερά ενοχλημένη: "Τώρα θα μιλήσουμε για το ραδιόφωνο όμως, είναι κάτι που ξεκινάει και είμαι πολύ χαρούμενη"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved