Media

Breakfast@Star: Πρεμιέρα για Χατζίδου – Παύλου «Δεν κοιμήθηκα το βράδυ»

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα έκανε το Breakfast@star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου και καλημέρισαν με την ομάδα τους τους τηλεθεατές του Star!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, ετοίμασαν και παρουσιάζουν ένα breakfast για τους λάτρεις του κλασικού, του χιουμοριστικού αλλά και του εναλλακτικού breakfast. Του αποκλειστικού breakfast που «σκάει τώρα…», του breakfast που έχει ντέρτια και καημούς… και αναφωνεί «Έλα, δεν το πιστεύω!» σε κάθε ιστορία, που δεν έχει ακουστεί ξανά!

H Ελένη Χατζίδου είπε: «Ανυπομονούσα τόσο πολύ να πούμε αυτή την πρώτη καλημέρα. Εγώ προσωπικά δεν κοιμήθηκα το βράδυ»!

Και οι δύο παρουσιαστές σύστησαν στους τηλεθεατές τους συνεργάτες τους.

Η καθημερινή παρέα περιλαμβάνει, μαζί με τους παρουσιαστές, την έξω καρδιά δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, τον άνθρωπο θετική διάθεση, δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη αλλά και τον εθνικό μας MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, που εκτός από τη συνταγή της ημέρας, θα «καβουρδίζει» τα όσα συμβαίνουν στη showbiz με χιουμοριστική διάθεση. Σταθερή αξία σε κάθε πλούσιο breakfast η πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου. Αναλύει διαχρονικά τις αστρολογικές προβλέψεις, ακριβώς όπως θέλουμε να τις ακούμε το πρωί.

Και τι θα ήταν το Breakfast@Star χωρίς την ανατροπή της φετινής πρωινής ζώνης; Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Καστάνη είναι η απάντηση! Σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί, θα γίνει ακόμη ένας λόγος να χαμογελάσουμε πλατιά και να μοιραστούμε παρέα πολλά και ωραία. O ψυχολόγος, που θα αγαπήσουμε, Μάνος Χατζημανόλας και η sex editor της νέας γενιάς, Γεωργία Δρακάκη, συμπληρώνουν την ομάδα, που σερβίρει το breakfast, που θα τα έχει όλα!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved