Media

Σασμός: Η Τζομπανάκη έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για τον ρόλο της - «Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί»

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, Happy Day έκανε σήμερα (5/9) πρεμιέρα με λάμψη, χαμόγελο και χαρά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές και λίγη ώρα αργότερα υποδέχτηκε μία εκλεκτή καλεσμένη, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός

Πρώτη προσκεκλημένη της εκπομπής ήταν η Μαρία Τζομπανάκη, η «καπετάνισσα του «Σασμού», η οποία με γλυκύτητα και αμεσότητα, μίλησε για τον Σασμό και την Καλλιόπη, για το τι θα δούμε τη Β΄σεζόν στην δημοφιλέστερη σειρά της σεζόν που μας πέρασε αλλά και το πώς αισθάνεται ως γιαγιά του μικρού Αχιλλέα.

Η Μαρία Τζομπανάκη αρχικά δήλωσε για την ενοχή για το φόνο του Άγγελου: «Λίγο πολύ ξέρουμε τι θα συμβεί. Ο τρόπος που θα συμβεί, η διαδρομή μέχρι να συμβεί, το πώς θα γίνει» είναι αυτό που περιμένουμε.

Για τους χαρακτήρες είπε:«Όλοι οι ηθοποιοί αγαπάμε αυτό που κάνουμε, βάζουμε τη δική μας σκέψη και συναίσθημα και γίνονται πιο αληθινοί οι χαρακτήρες. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στους τηλεθεατές».

Σε σχέση με το εάν αυτοκτονεί η Καλλιόπη, απάντησε η ίδια:«Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί, για να εξιλεωθεί. Δεν αυτοκτονεί. Σα μάνα θα έπαιρνε, ασυζητητί, πάνω της ένα έγκλημα για τα παιδιά της».

Η Μαρία Τζομπανάκη για τον εγγονό της, Αχιλλέα δήλωσε:«Ο Αχιλλέας μας έχει καθαρά μάτια, ένα χαμόγελο που αστράφτει κι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Με φωνάζει γιαγιά με ένα δικό του μουσικό τρόπο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved