Media

Γιάννης Ζουγανέλης: Απαντά στις φήμες χωρισμού της κόρης του, Ελεονώρας με τον Σπύρο

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε στις φήμες που θέλουν την κόρη του, Ελεονώρα, να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στο πρωινό: «Εγώ την κόρη μου την αγαπώ,. Είναι κόρη μου, τη θαυμάζω. Σας διαβεβαιώ ότι είναι ακέραια προσωπικότητα. Δεν συμβαίνει τίποτα από όσα γράφονται. Δεν ξέρω γιατί γράφονται».

Το ζευγάρι παραμένει μαζί, ευτυχισμένο και πολύ ερωτευμένο με την μόνη απόσταση να τους χωρίζει, αυτή των επαγγελματικών υποχρεώσεων της τραγουδίστριας.

«Η Ελεoνώρα κάνει όλο το καλοκαίρι περιοδεία με προσωπικές εμφανίσεις και παράλληλα τραγουδά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Το πρόγραμμα της είναι πραγματικά δύσκολο αυτή την περίοδο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου», δήλωσε στην Real Life πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Όσο για την φημολογούμενη τροχιά διαζυγίου;

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεονώρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία σημαίνει ότι χώρισαν;» τονίζει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

«Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο γάμος, η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου, το οποίο το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όρια μου, είναι κάτι πολύ ζωντανό. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αν τον σκότωνε και σε ένα χρόνο θα ήταν τι να πω…», έχει πει η ίδια.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved