Media

Έρωτας Φυγάς: Το νέο trailer της σειράς συγκλονίζει- Πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου!

Gossip-tv Team

Ο «Ερωτας φυγάς», η νέα δραματική σειρά του OPEN, έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν, να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 και σε έναν μοιραίο έρωτα.

Η σειρά αποτελεί διασκευή της τουρκικής σειράς «Bir Zamanlar Cukurova (μετ: Κάποτε στην Τσουκούροβα)», που στη διεθνή αγορά κυκλοφορεί με τον τίτλο «Bitter Lands».

Πρόκειται για μια παραγωγή εποχής με δυνατή πλοκή, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές που μιλάει για έναν μυθιστοριογραφικό έρωτα απ’ αυτούς που αξίζει κανείς να τους ζει και αν δεν τολμά, αξίζει τουλάχιστον να τους δει.

Η υπόθεση της σειράς

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες.

Δείτε το νέο trailer παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved