Media

Διονύσης Μακρής: Αποκάλυψε ότι έχασε 52 κιλά- Η πρόταση για το Survivor και η νέα αρχή στη ζωή του!

Gossip-tv Team

Ο Διονύσης Μακρής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι άλλαξε την ζωή του, μετά την μεγάλη απώλεια κιλών που κατάφερε να πραγματοποιήσει και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. 

O ίδιος είναι ένας πολύ αγαπημένος τραγουδιστής με τις επιτυχίες του μέχρι και σήμερα να ακούγονται δυνατά, ενώ ακόμα ασχολείται πολύ ενεργά με τον χώρο της μουσικής.

Ο Διονύσης Μακρής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την αλλαγή της εμφάνισής του. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει 52 ολόκληρα κιλά και άλλαξε τη ζωή του, μιας και η καραντίνα τον επηρέασε και είχε υπερβεί τα 130 κιλά. Ο ίδιος νιώθει πλέον πιο υγιής από ποτέ!

Ο Διονύσης Μακρής είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα άλλαζα τίποτα στην πορεία μου. Είμαι ευχαριστημένος έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αν και φυσικά με λάθη πολλά. Λόγω και της νιότης, ήμουν 23 χρονών τότε χωρίς να έχω την εμπειρία. Και στη δουλειά μου έκανα λάθη και στα live μου ίσως έκανα λάθη πολλά και στις συνεργασίες μου. Προσωπικά ίσως έκανα και ο ίδιος λάθη με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν αλλά έγιναν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και προχωράμε μπροστά».

«Στην καραντίνα πήρα αρκετά κιλά. Στη ζωή μου όλη δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα 85 κιλά. Στην καραντίνα όμως έφτασα τα 130! Έχασα, λοιπόν 52 κιλά και τώρα είμαι 78. Τα έχασα σε έναν χρόνο με πολύ δύσκολη και σκληρή δουλειά. Έκανα ποδήλατο πάρα πολλά χιλιόμετρα έκανα αερόβια γυμναστική, έκανα crossfit, συγκεκριμένες ασκήσεις και διατροφή με διατροφολόγο. Τα έκανα λόγω υγείας γιατί δεν μπορούσα να σκύψω να δέσω το παπούτσι μου σε κάποια φάση. Στον ύπνο μου, ας πούμε, είχα προβλήματα με την αναπνοή μου και είχα άλλον έναν άνθρωπο επάνω μου. «Σαν πορτιέρης έγινε» μου έλεγαν και πολλά τέτοια. Τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ απλά δεν είναι και ότι καλύτερο, όταν ξεκινάς να κάνεις την προσπάθεια σου, να ακούς αυτά... Για το Survivor μου έγινε πέρυσι πρόταση αλλά έκανα χειρουργείο, την περίοδο που μου τηλεφώνησαν, κύστη κόκκυγος. Ήμουν στο κρεβάτι για πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν μπορούσα να πάω εκεί, να κοιμάμαι σε σανίδια και να τρέχω στα αγωνίσματα. Εδώ δεν μπορούσα να κατέβω από το κρεβάτι, οπότε δεν έγινε»

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξή του παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved