Media

Δημήτρης Ήμελλος: Το βραβείο Χορν, η αναγνωρισιμότητα και ο γιος του

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την αναγνωρισιμότητα που «δυστυχώς ήρθε» όπως λέει, τον πατέρα του, που δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός και τον λόγο που δεν συμβουλεύει τον γιο του.

Ο ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική και για την «ξαφνική» δημοσιότητα που πήρε μετά την συμμετοχή του στη σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό».

«Τη δουλειά αυτή την έκανα για να την απολαύσω, όχι σαν μόχθο, ούτε την έκανα για να μαζέψω χρήματα. Τόσα χρόνια προσπαθούσα να αποφύγω την αναγνωρισιμότητα, τώρα δυστυχώς μου έτυχε. Έχει να κάνει με την επικαιρότητα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ήμελλος.

«Συνέπεσε να είμαι ο πρώτος που πήρα το «βραβείο Χορν». Με βοήθησε γιατί ο πατέρας μου ήταν αντίθετος με αυτή τη δουλειά. ο πατέρας μου κοντά στο τέλος της ζωής του μου είπε ”καλά έκανες”», πρόσθεσε.

Για τον γιο του και για το εάν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο Δημήτρης Ήμελλος είπε πως, «Ο γιος μου ασχολείται με την σκηνοθεσία στον κινηματογράφο. Δεν τον συμβουλεύω, γιατί δεν είμαι δάσκαλός του, πατέρας του είμαι».

«Ο «Αίαντας» είναι μια δουλειά που κάνω με μια εκλεκτή ομάδα που τους εκτιμώ βαθύτατα», κατέληξε μιλώντας στο «Mega Καλημέρα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved