Media

Survivor All Star: Στην παρουσίαση ο Τριαντάφυλλος; Όλα όσα δήλωσε (video)

Gossip-tv Team

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε on camera αν θα τον δούμε στο «Survivor All Star».

Ένα στόχο έχουν βάλει στο ΣΚΑΪ για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς και αυτός λέγεται Survivor All Star.

Παρά όμως την πρόθεση του Ατζούν Ιλιτζαλί να τους το δώσει στο πιάτο, φαίνεται πως αυτήν τη φορά ο δρόμος για τον Άγιο Δομίνικο δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Βασικά, το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι στρωμένος με ευρώ!

Οι πρώτες κρούσεις έχουν γίνει στα ονόματα πού περισσότερο επιθυμεί η παραγωγή να ξαναστείλει στην Καραϊβική, όμως δεν συνάντησε ιδιαίτερα γόνιμο έδαφος, αφού οι περισσότεροι ζητούν εξωφρενικά ποσά.

Για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και την αγωνία, ο Ατζούν έχει ήδη αποφασίσει να διπλασιάσει το τελικό έπαθλο, από 100 σε 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ σκοπεύει να δώσει ένα ποσό και στον φιναλίστ. Για να γίνει, όμως, αυτό, θα πρέπει να γίνει μείωση στα υπόλοιπα χρηματικά ποσά, δηλαδή στον εβδομαδιαίο «μισθό» που θα παίρνουν οι παίκτες, και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν.

Παρ’ όλα αυτά, οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος υπήρξε παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξέφρασε την επιθυμία του να επανέλθει στο Survivor αλλά όχι ως παίκτης. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο All Star Survivor.

«Κάνω πολύ σκληρή προπόνηση αλλά όχι για το Survivor. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν τα έχουμε βρει. Εάν τα βρούμε και εάν κάτι γίνει, θα δω. Βέβαια είναι δύσκολο να φύγω λόγω οικογένειας. Εννοείται ότι παίζει ρόλο το οικονομικό» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έχει τον ρόλο του παρουσιαστή δήλωσε:«Δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του Γιωργάρα, γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι πολύ καλός. Θα πήγαινα όπως ήταν τότε ο Γιώργος με τον Σάκη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved