Media

Δίκη Φιλιππίδη: Καταβεβλημένος ο ηθοποιός - Κρατούσε το χέρι της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου!

Gossip-tv Team

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και σήμερα αναμένεται να καταθέσει η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου.

O ηθοποιός έφυγε από το σπίτι με τη σύζυγό του, ο οποίος είναι φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος και κρατούσε στα χέρια του έναν πράσινο φάκελο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεσε ο δημοσιογράφος και όση ώρα περπατούσε κρατούσε το χέρι της γυναίκας του, που είναι πάντα στο πλευρό του!

Τι θα καταθέσει σήμερα η Ελπίδα Νίνου

Η Ελπίδα Νίνου καταθέτει σήμερα στη δίκη του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Η Ελπίδα Νίνου θα υποστηρίξει, δηλαδή, για την πρώτη καταγγέλλουσα, πως ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ότι τον ενοχλούσε και του έκανε περίεργα τηλεφωνήματα.

Και σε μία θεατρική παράσταση είχε καταφθάσει και η μητέρα της και τότε η Ελπίδα είχε ρωτήσει τη μητέρα της πρώτης καταγγέλουσας για το τι γίνεται με την κόρη της και τον Πέτρο.

Για τη δεύτερη καταγγέλλουσα, η Ελπίδα Νίνου θα ισχυριστεί ότι είναι «ψεύτρα και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να μπει στον καλλιτεχνικό χώρο, υποστηρίζοντας ότι είναι ανιψιά ενός μεγαλομετόχου καναλιού. Έτσι απευθύνθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος γνώριζε τον μεγαλομέτοχο».

Για την τρίτη καταγγέλλουσα, η σύζυγος του ηθοποιού ισχυρίζεται ότι δεν τη γνωρίζει καν και ότι το τότε αυτοκίνητο που είχαν, δεν είχε ανοιχτόχρωμα αλλά σκουρόχρωμα καθίσματα, σε αντίθεση με όσα έχει πει εκείνη για την απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved