Media

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.
«Έχω εκατομμύρια views, έχω επιτυχίες, έχει λατρέψει όλη η Ελλάδα τα τραγούδια μου. Εντάξει δεν είμαι και η Άννα Βίσση», είπε αρχικά ο ίδιος.

Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision δεν δίστασε να απαντήσει, τραγουδώντας!

Όσο για την Μαρία Αντωνά και την κόντρα τους, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ:
«Όταν βγήκα από το παιχνίδι και είδα τι διαστάσεις είχε πάρει το θέμα την πήρα τηλέφωνο πολύ τίμια και της μίλησα δύο ώρες. Της είπα ότι έβλεπα να υπάρχει ένα φλερτ και μου έλεγε “είδες να γίνεται κάτι σοβαρό και δεν θέλω να σου χαλάσω τον γάμο σου”. Και μου είπε “μόλις βγεις και τα πεις αυτά στις εκπομπές θα βγω και εγώ και θα ανακαλέσω. Όταν βγήκα και μίλησα με εκείνη για τα καλύτερα λόγια εκείνη δεν τήρησε τον λόγο της να πει αυτά που μου υποσχέθηκε. Με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζουμε» .

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved