Media

Φίλιππος Σοφιανός: «Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι από τους τελευταίους "δεινόσαυρους" στην τηλεόραση»

Gossip-tv Team

Ο Φίλιππος Σοφιανός παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο "Κόκκινο Ποτάμι", αλλά και την συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Φίλιππος Σοφιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Open Weekend" και παραχώρησε στην Ελένη Τσολάκη μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Το Κόκκινο Ποτάμι" και νιώθει πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστεί, για ακόμα μια φορά, με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Ο Φίλιππος Σοφιανός είπε χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση άρχισε πλέον να ανθίζει, να γίνονται σημαντικές παραγωγές που δεν είχαν να κάνουν με την προηγούμενη δεκαετία. Το Κόκκινο Ποτάμι είναι μια παραγωγή τεραστίου βελινικούς. Υπάρχει ένα εξαιρετικό συνεργείο με επαγγελματίες, η δουλειά γίνεται με τον καλύτερο δυνατό και επαγγελματικό τρόπο... Το κριτήριο σε μια δουλειά είναι να τηρούνται τα όρια του επαγγελματισμού.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι από τους τελευταίους δεινόσαυρους στην τηλεόραση. Είναι άνθρωπος που λατρεύει και στηρίζει τους ηθοποιούς και στήνει όλο το περίγυρο για να αναδείξει τον ηθοποιό».

«Η περίοδος είναι παραμονές της καταστροφής της Σμύρνης, έχουν αρχίσει οι διωγμοί των Ποντίων και η κυβέρνηση του Βενιζέλου στέλνει επίτροπο να ελέγξει εάν τηρούνται τα μέτρα. Και εκεί εμφανίζονται τα μελανά σημεία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved