Media

Γεράσιμος Μιχελής: «Ήρθε από πάνω μου με τη μηχανή και μου είπε ότι θα με σκοτώσει. Σοκαρίστηκα»

Gossip-tv Team

Ο Γεράσιμος Μιχελής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την γνωριμία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον ρόλο του "Στο παρά πέντε".

Το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του "κακού" στη σειρά "Στο παρά Πέντε"!

Ο Γεράσιμος Μιχελής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με ένα περιστατικό που του συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αποκάλυψε και όλο το παρασκήνιο γύρω από τον ρόλο του στη σειρά "Στο Παρά Πέντε"!

«Περπατώ στην Αθηνάς και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή! Τα χάνω! Και μου λέει, “εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς”. “Είσαι καλά ρε άνθρωπε;” του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα»,

«Μου πρότειναν εκ τότε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος. Οι παραγωγοί μας θέλουν να κάνουμε ένα πράγμα. Εγώ κακός; Θα μου δίνουν λοιπόν όλους τους ρόλους των κακών. Μας χαρακτηρίζουν με ένα χαρακτηριστικό και το κουβαλάμε δια βίου».

Όσον αφορά για τον ρόλο του στη σειρά του MEGA "Στο παρά Πέντε" είπε χαρακτηριστικά: «Είχα δει της Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη και κουμπάρα μου, Ράνια Σχίζα πως θέλω να γνωριστώ μαζί του. Την επόμενη βδομάδα σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το Παρά Πέντε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved