Media

Ελένη Μενεγάκη: Είδε τον αγώνα με τον Μάκη της, αλλά όχι μέχρι το τέλος: «Αγχώθηκα...»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής της μίλησε για το βράδυ της Κυριακής, που η Ελλάδα κατάφερε να περάσει στους καλύτερους οκτώ του Eurobasket. 

Όλη η ομάδα και κυρίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν την Τσεχία με τελικό σκορ 94-88 και έτσι να περάσουν στους καλύτερους οκτώ και να οδηγηθούν σε επερχόμενο αγώνα την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 21.30!

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από την έναρξη της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας, αποκάλυψε on air ότι η ίδια παρακολούθησε τον αγώνα το προηγούμενο βράδυ με τον Μάκη Παντζόπουλο και μάλιστα τόνισε ότι σε ένα σημείο σταμάτησε να παρακολουθεί και είπε στον σύντροφό της: "Μάκη δεν μπορώ να παρακολουθώ άλλο, αγχώθηκα. Θέλω να κοιμηθώ το βράδυ".

Επίσης, σχολίασε και την αντίδραση του Ιταλού προπονητή σε ένα βίντεο που έγινε viral, μιας και καθώς περνούσε από τον διάδρομο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκείνος πήδηξε πάνω του και δήλωσε τον θαυμασμό του για την απόδοσή του στον αγώνα. Η Ελένη Μενεγάκη σε εκείνο το σημείο είπε: "Ήταν απίστευτο!".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved