Media

GNTM 5: Η 75χρονη διαγωνιζόμενη που «λύγισε» την Βίκυ Καγιά: «Είσαι μοναδική. Δεν υπάρχει άλλη»

Gossip-tv Team

Σε λίγες μόνο μέρες, κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μόδας GNTM, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή και με τις διαγωνιζόμενες να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στις auditions. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι και η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική, μιας και δεν υπάρχει κανένα όριο ηλικίας, ενώ και πάλι το παιχνίδι επανέρχεται σε "γυναικεία υπόθεση".

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του GNTM 5 είναι προγραμματισμένη από το Star την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και ήδη έχουν κυκλοφορήσει μερικά trailers, που μας αποκαλύπτουν μερικές από τις ιστορίες των διαγωνιζόμενων. Όπως βλέπουμε, ο πέμπτος κύκλος του GNTM θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι, για ακόμα μια σεζόν, θα... κολλήσουμε.

Στο τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε, μια διαγωνιζόμενη είπε χαρακτηριστικά: «Eίμαι 79 ετών, πηγαίνω σχολείο και τα βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο σε σκουπίδια» ενώ μια άλλη είπε: " Είμαι 47 ετών και νιώθω 17". Σε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, η fashion expert Βίκυ Καγιά λύγισε και συγκινήθηκε έντονα, με την ίδια να φαίνεται να λέει: «Δεν έχει καμία σημασία, τα στερεότυπα έχουν σπάσει. Σαν κι εσένα δεν υπάρχει άλλη, να το ξέρεις»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved