Media

The Chase: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της, η Μπεκατώρου - Οι σημαντικές αλλαγές και οι εκπλήξεις

Gossip-tv Team

The Chase: Έκανε πρεμιέρα και οι αλλαγές στο παιχνίδι μας άφησε άφωνους. Ωστόσο, αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε επιλέξει ένα εκθαμβωτικό outfit.

Πρεμιέρα έκανε το παιχνίδι The Chase και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές τα απογεύματα. Οι Chasers επέστρεψαν στις θέσεις τους "ετοιμοπόλεμοι", για να αντιμετωπίσουν τους παίκτες στα ίσια.

Η Μαρία Μπεκατώρου με ένα υπέροχο φούξια outfit καλωσόρισε τους τηλεθεατές και έκανε μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε. Στο πρώτο επεισόδιο του «The Chase» είδαμε για πρώτη φορά και τους τέσσερις Chasers μαζί στο ίδιο επεισόδιο.

«Το Chase επιστρέφει ανανεωμένο, θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στα χρηματικά ποσά αλλά και εκπλήξεις στις προσφορές των Chasers και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν πολύ.»

Οι "φωτεινοί παντογνώστες του παιχνιδιού», «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» αναμετρήθηκαν με τους παίκτες, ένας με έναν κάθε φορά, στις πιο αγωνιώδεις "μονομαχίες" ερωτήσεων και απαντήσεων.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved