Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η πρώτη συνάντηση της Αθηνάς με την Βαγγελιώ και οι αποκαλύψεις

Gossip-tv Team

Ο πολυαναμενόμενος β' κύκλος της Γης της Ελιάς κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η εκπομπή, Πάμε Δανάη αποκάλυψε ότι ο Ισίδωρος επισκέπτεται την Αθηνά στη φυλακή πριν την δίκη και θα γίνουν πρώτη φορά αποκαλύψεις.

Η Αθηνά θα γνωρίσει την βαρυποινίτισσα Βαγγελιώ, την οποία υποδύεται η Ελπίδα και θα γίνουν φίλες στη φυλακή.

Ο νέος κύκλος ξεκινάει με την πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς, η οποία κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία του υποτιθέμενου γιου της και πρώην εραστή της, του Δημήτρη.

Η οικογένεια Βρεττάκου συγκλονίζεται και έρχεται αντιμέτωπη με την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας της Αρεόπολης. Η Αθηνά, οδηγείται στη φυλακή έως ότου γίνει π δίκη, όπου τη βάζουν στο ίδιο κελί με τη Βαγγελιώ Πολυμενέα (Ελπίδα), η οποία δείχνει γλυκιά και προστατευτική, προσπαθώντας να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα.

Ο καλός χαρακτήρας της, όμως, κρατάει για λίγο, ώσπου να αποκαλυφθεί ο σκοτεινός ρόλος της και ο απώτερος σκοπός της. Λίγο καιρό μετά, η Αθηνά οδηγείται στο δικαστήριο και απέναντι της έχει έναν σκληρό και απόλυτο εισαγγελέα, τον Μιχάλη Οικονομέα (Φοίβο Μαρκιανό) και την αδελφή του Δημήτρη, την Ηρώ (Ελενα Καλλινίκου), η οποία φτάνει από την Ολλανδία για να πάρει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει, ενώ παρίσταται ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved