Media

Δημήτρης Φιλιππίδης: Μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους: «Δεν θέλω να παρεξηγείτε...»

Gossip-tv Team

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε σήμερα (15/9) με την ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να είναι σε εξέλιξη.

Τόσο, η σύζυγός του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου, όσο και ο γιος του Δημήτρης βρίσκονται στο πλευρό του από το πρώτο λεπτό.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης όλον αυτόν τον καιρό έχει επιλέξει να μην κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, θέλοντας να κρατήσει την απαραίτητη απόσταση μέχρι να παρθεί απόφαση από το δικαστήριο.

Ο ίδιος σήμερα (15/9) επέλεξε να μπει από διαφορετική είσοδο από εκείνη που μπήκε ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου, ενώ όταν τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι για μία δήλωση, αρκέστηκε μόνο να πει μια «Καλημέρα».

Ωστόσο, η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη έξω από τη δικαστική αίθουσα.

«Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved