Media

«Έσταξε» μέλι η Καινούργιου για την Σπυροπούλου: «Νιώθω ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο»

Gossip-tv Team

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα στις τηλεοπτικές κάμερες και η Κατερίνα Καινούργιου «έσταξε» μέλι.

Η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους σχετικά με την εγκυμοσύνη της αλλά αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον επιχειρηματία.

Αρχικά η εγκυμονούσα τόνισε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα.».

Και συνέχισε λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή. Είμαι 6 μηνών. Θα κάνουμε ένα πάρτι για το φύλο του μωρού. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό. Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες».

Όσο για τον γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δήλωσε: «Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά. Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα».

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε η Κωνσταντίνα για το μωρό που περιμένει.

«Να είναι γερό και καλότυχο. Πόσο ωραία τα λέει. Σου λέει ότι αυτή τη στιγμή η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της» σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε:«Πάντως παιδιά να πω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ. Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί αλλά τους βλέπεις και είναι σαν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και σαν εξωτερικά και σαν χαρακτήρες. Εγώ που τους ξέρω και τους δυο νομίζω ότι θα τα βρουν πολύ καλά μεταξύ τους… Με το καλό. Με έναν πόνο, γερό και καλότυχο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved