Media

 «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»:  Δείτε τo νέo τρέιλερ της σειράς - Σκορπίζει άφθονο γέλιο

Gossip-tv Team

 «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Τρεις γυναίκες, ένα όνομα, πολλές σπαρταριστές ιστορίες που θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο.

Η νέα κωμική σειρά με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA. Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές ζωές. Το μόνο που έχουν κοινό είναι το όνομά τους: Μαίρη.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, που ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, το δίδυμο της επιτυχίας, υπογράφουν το σενάριο αλλά και τη σκηνοθεσία και υπόσχονται να χαρίσουν, μέσα από την ιστορία και τους χαρακτήρες που έχουν δημιουργήσει, άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό. Απλές καθημερινές καταστάσεις που είναι γνώριμες σε όλους μας, χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral.

Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία, η οποία περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών που έχουν το ίδιο όνομα: Μαίρη. Κατά τη διάρκεια της σειράς δεν θα δούμε αυτές τις τρεις ηρωίδες μαζί, αλλά θα παρακολουθούμε τη ζωή τους. Καθεμία, λοιπόν, έχει τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το νέο τρέιλερ της σειράς.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved