Media

Το «καρφί» της Παναγιώταρου στην Στικούδη προκαλεί ερωτήματα για τις σημερινές τους... σχέσεις

Gossip-tv Team

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου στο ίδιο event που ήταν και η Κατερίνα Στικούδη.

Οι τηλεοπτικές κάμερες δεν γινόταν να μην τους κάνουν ερωτήσεις, καθώς είναι δύο ονόματα που έχουν συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε την επιθυμία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά να κάνει τα backstage του J2US και πως είχε κάνει και κάποιες συζητήσεις. Από την άλλη η Κατερίνα Στικούδη πριν μερικές μέρες είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, στην οποία ανακοίνωνε πως θα είναι εκείνη η παρουσιάστρια του σόου, ωστόσο λίγες ώρες μετά διέγραψε το post.

Έτσι οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Αλεξάνδρα το τι συνέβη τελικά, με την ίδια να απαντά:«Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Σαν άνθρωπος λειτουργώ με το τηλέφωνο. Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram. Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο, οπότε προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω».

Και συμπλήρωσε:«Όλα στη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν στενοχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται μπορεί να φέρει κάτι άλλο».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε στο J2US, η Κατερίνα Στικούδη δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved