Media

Γεια σου: Πρεμιέρα για την Μπακοδήμου - Το τεράστιο πλατό και η εντυπωσιακή φούξια ολόσωμη φόρμα

Gossip-tv Team

Γεια σου: Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα σήμερα (17/9) και ήταν άκρως εκθαμβωτική με το ρούχο που επέλεξε να βάλει στην πρώτη εκπομπή της.

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Σκαι και της εκπομπής, Γεια σου.

Η παρουσιάστρια έκανε σήμερα (17/9) το μεσημέρι πρεμιέρα και με εμφανές το άγχος, καλωσόρισε τους τηλεθεατές και εξήγησε το πώς επέλεξαν τον συγκεκριμένο τίτλο για την εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε:«Γεια σου, γεια σου και σε σένα, και σε σένα, 20 χρόνια δεν περνάει το άγχος και το τρακ. Τι θα γίνει με αυτή τη σχέση; Διαλέξαμε το Γεια σου γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο θετικό, γλυκό μήνυμα και μια γέφυρα επικοινωνίας, που μπορεί να ξεκινήσει μια αγάπη και μία σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση θέλουμε μαζί σας».

Και στη συνέχεια, είπε χαρακτηριστικά:«Θέλουμε να είμαστε παρέα, να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Το “Γεια σου” ήρθε σε μία ημέρα που σκεφτόμασταν τίτλους και στο μυαλό μου γύρναγε αυτό το τραγούδι του Κώστα Τουρνά».

Η Μαρία Μπακοδήμου, την πρώτη μέρα της εκπομπής της εμφανίστηκε στο πλατό με μια άκρως εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε περίφημα την σιλουέτα της.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την έναρξη της εκπομπής της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved