Media

Ασταμάτητη η Κοντού, έδινε το ένα spoiler μετά το άλλο για τη «Γη της Ελιάς» κι άρχισε τα... γαλλικά

Gossip-tv Team

Χείμαρρος αποδείχτηκε η Μάρω Κοντού για τα όσα πρόκειται να δούμε άμεσα στη Γη της Ελιάς που αύριο κάνει πρεμιέρα! 

Η αγαπημένη ηθοποιός έτυχε πολύ θερμής υποδοχής στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι αλλά σχεδόν αμέσως πέρασε το... ψητό μιλώντας για τον ρόλο της ως «Μαρία» στη Γη της Ελιάς που αύριο, 19 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα.

«Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις, θα σας τινάξει στον αέρα. Ξέρω ότι χωρίζει ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπημένο. Ξέρω ότι συλλαμβάνονται κάποιοι, ξέρω ότι θα γεννηθεί ένας καινούριος φανταστικός έρωτας που δεν τον περιμένει κανείς, ξέρω ποια γυναίκα πεθαίνει…» είπε αρχικά όμως της έκοψε την... φόρα η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία της τόνισε πως δεν πολυαγαπούν στην εκπομπή τα spoilers γιατί θέλουν να τα βλέπουν στην οθόνη όσα θα συμβούν.

Όχι βέβαια πως δεν υπήρχε κάτι άλλο να συζητήσει η παρέα αφού η Μάρω Κοντού διέγραψε μία φοβερή καριέρα στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου και είχε πολλές ιστορίες να διηγηθεί. Αλλά όπως σημείωσε ήταν και θέμα τύχης στην περίπτωσή της καθώς ποτέ δεν κυνήγησε την παραμικρή ευκαιρία.

«Στην περίπτωσή μου ήταν και θέμα τύχης. Σε όλη μου την καριέρα δεν έκανα ποτέ ούτε ένα τηλέφωνο. Τα πράγματα ερχόντουσαν και τα ακολουθούσα» ανέφερε η Μάρω Κοντού.

Στη συνέχεια διηγήθηκε απίθανες ιστορίες από το μακρινό παρελθόν, αναφερόμενη στην εποχή που συνεργάστηκε με τον αξέχαστο Δημήτρη Χορν

«Στην Πάτρα ήρθε να με δει ο Χορν. Δεν είπα λέξη στην πρώτη πράξη. Χτυπούσα πάνω στα έπιπλα, είχε στεγνώσει ο λαιμός μου και μπαίνει στο διάλειμμα κι άρχισα να τρέμω. Μου λέει σκ…ά ήσουν χρυσό μου… Μετά με είδε στη σκηνή με ένα παλτό και μου είπε θα τον βγάλεις το ρόλο κι έφυγε. Στις πρώτες πρόβες ήταν να με δέρνουν. Είχε βοηθό τον Μηνά Χρηστίδη και τον έβλεπα να αναστενάζει.

Ο Γιώργος Λεμπέσης, ο μετέπειτα θεατρικός επιχειρηματίας, μου είπε ότι οι ηθοποιοί του Κουν όταν έχουν τρακ, πίνουν κονιάκ. Μου έφερε ένα της συμφοράς και τα είπα κάπως καλύτερα. Βγήκε ο Χορν κι είπε το περιβόητο, έλα … στον τόπο σου. Δεν σόκαρε ο τρόπος που τα έλεγε». Καταλαβαίνετε τι συνέβη στο πλατό μετά από τις συγκεκριμένες ατάκες.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω με όσα είπε η Μάρω Κοντού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved