Media

GNTM: Τα πρώτα πλάνα πριν την πρεμιέρα - Τα όχι, τα κλάματα και τα λάθη που άφησαν άφωνη την Καγιά

Gossip-tv Team

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει δυναμικά σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου στην οθόνη του Star.

Στην εκπομπή Breakfast at Star προβλήθηκε απόσπασμα από το πρώτο αποψινό επεισόδιο του GNTM και είδαμε κάποια από τα κορίτσια που θα προσπαθήσουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι κριτές δεν είναι καθόλου εύκολοι και τα πρώτα όχι θα κάνουν τα κορίτσια να λυγίσουν… Ενώ τα λάθη τους λόγου άγχους θα αφήσουν άναυδη την Βίκυ Καγιά.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η πολυαναμενόμενη, εκρηκτική πρεμιέρα του GNTM 5 με την audition! Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια!

Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενες θα κρίνονται για τη συνολική απόδοσή τους σε πρωτότυπα φωτογραφικά concepts μόδας και ομορφιάς, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό και να κλέψουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής.

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους η καλύτερη ομάδα από καταξιωμένους, με πολυετή εμπειρία, ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοση τους. Το GNTM 5 είναι «φωτιά» με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από την κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, τον διακεκριμένο σύμβουλο μόδας Τάσο Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργο Καράβα! Μαζί με τη guest κριτή στις audition, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, αναζητούν εκείνες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, αυθεντικότητα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ, αυτοπεποίθηση και διάθεση να εξελιχθούν.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved