Media

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδοπούλου για τους Απαράδεκτους και το #metoo

Gossip-tv Team

H Δήμητρα Παπαδοπούλου συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο Άλσος.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου τόσο για την μεγάλη επιτυχία που είχαν σημειώσει οι Απαράδεκτοι, για τον λόγο που δεν είχε δεχτεί να προβάλλονται οι επαναλήψεις ενώ αναφέρθηκε στο #metoo.

«Όταν τελείωσαν τους βλέπαμε πολύ καιρό και κάποια στιγμή είπα ότι είναι πνευματική περιουσία. Δεν γίνεται να μην τη σέβεται κανείς και να την καταπατάει. Ευτυχώς βρέθηκε μια νομική φόρμουλα και το σώσαμε. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν και είναι ένας σπουδαίος κωμικός ανεξαρτήτως τα όσα λένε και τη δράση του», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Χρησιμοποιώντας κάποιος κωδικούς καθαρά κωμικούς ήμουν σίγουρη ότι δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και το κοινό θα το δεχτεί. Είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει αλλά διαφωνώ με τον όρο #metoo. Θα ήθελα να είχαμε ιδανικά μια δική μας λέξη. Έπρεπε να μπει ένα μέτρο αλλά πάλι έχουμε μια ακρότητα με την αντιμετώπιση του θέματος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved