Media

Στούντιο 4: Απίθανες ατάκες της Τζένης Θεωνά στον αέρα της εκπομπής: «Φέρτε ένα μπουρνούζι παιδιά»

Gossip-tv Team

Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και οι ατάκες της ήταν πραγματικά το κάτι άλλο, με τους δυο παρουσιάστες  να έχουν "λυθεί" από τα γέλια με την ηθοποιό!

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και τη φετινή σεζόν θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ την εκπομπή Μαμά- δες.

Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομή "Στούντιο 4" και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ίδια μίλησε τόσο για το νέο της ξεκίνημα στην εκπομπή "Μαμά-δες" αλλά και για την καθημερινότητά της με τον Δήμο Αναστασιάδη και το γιο τους. Οι ατάκες της καθ' ολη τη διάρκεια της κουβέντας με τους δυο παρουσιαστές ήταν το κάτι άλλο. Ειδικά σε κάποια στιγμή που μίλησε για την μπλούζα που είχε επιλέξει να φορέσει, έκανε τους παρουσιαστές να ... λιώσουν από τα γέλια!

«Παιδιά είναι τόσο στενός ο κορσές, που νομίζω ότι παθαίνω κρίση πανικού και μου κόβεται η ανάσα αλλά δεν είναι κρίση πανικού, είναι το μπούστο. Κατάλαβες τι μου συμβαίνει τώρα; Δεν υπήρχε άλλη option, αυτό πήρα. Τι να κάνω Χριστέ μου; Μην μου λες πάρε μια ανάσα γιατί είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημά μου… Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν. Είμαι σε αυτό το όριο. Ένα μπουρνούζι ρε παιδιά.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved