Media

Μπιμπίλας για Καραγιάννη: «Η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Ήταν από τους πιο σπάνιους ανθρώπους»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει βυθιστεί στο απόλυτο πένθος μετά τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη και ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο Α' Νεκροταφείο για να την αποχαιρετήσουν. 

«Η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Ήταν από τους πιο σπάνιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα πρώτα του λόγια για την αγαπημένη του Μάρθα η οποία όπως είπε έκανε φιλανθρωπίες και βοηθούσε κόσμο, όμως δεν ήθελε να το μαθαίνει κανείς.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επίσης πρόσθεσε φανερά συγκινημένος: «Τα μηνύματα που έχει δώσει μέσα από το έργο της, όχι αυτό μέσα από τις ταινίες αλλά από αυτό που έκανε και δεν ήξερε ο κόσμος -την εξαιρετική φιλανθρωπία της- για μένα είναι πολύ μεγάλα. Άκουγε πως έχει κάποιος πρόβλημα και έτρεχε να βοηθήσει».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, βυθισμένος στη θλίψη για την απώλεια πρόσθεσε: «Ήταν μία από τις πιο στενές επιστήθιες φίλες μου από τον ελληνικό κινηματογράφο. Από μωρό παιδί τη θαύμαζα και δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε τόσο κολλητοί. Ήταν άνθρωπος της ζωής μου».

Στην ερώτηση «τι κρατάτε εσείς από τη Μάρθα Καραγιάννη;» ο Σπύρος Μπιμπίλας φανερά συγκινημένος απάντησε: «Το χαμόγελό της».

Δείτε το βίντεο με όσα άλλα είπε για την αξέχαστη Μάρθα Καραγιάννη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved