Media

Απίστευτη ένταση στην Ελένη με τις δηλώσεις της Σακίρα για τον χωρισμό της από τον Πικέ

Gossip-tv Team

Χαμός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή της δηλώσεις της Σακίρα για τον χωρισμό της από τον Πικέ!

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτή την κατάσταση σε μία συνέντευξη», είπε στο Elle, μιλώντας για το χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ.

«Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, κυρίως επειδή το περνάω ακόμη, επειδή είμαι στο φως της δημοσιότητας και διότι ο χωρισμός μας δεν είναι συνηθισμένος. Υπήρξε δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», παραδέχθηκε.

Και πρόσθεσε η Λατίνα τραγουδίστρια: «Έχω παπαράτσι έξω από το σπίτι μου διαρκώς. Και δεν υπάρχει μέρος στο οποίο μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κάνουμε έναν περίπατο στο πάρκο όπως μια συνηθισμένη οικογένεια, να φάμε παγωτό ή να κάνουμε όποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Είναι τόσο δύσκολο».

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι προσπαθεί να κρύψει αυτή την κατάσταση από τα παιδιά της και να τα προστατεύσει, γιατί αυτή είναι η κορυφαία αποστολή της στη ζωή. «Αλλά ακούνε πράγματα στο σχολείο από φίλους, ή βλέπουν δυσάρεστες ειδήσεις στο διαδίκτυο και αυτό τα επηρεάζει», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια ανέφερε ότι θυσιάστηκε για να κάνει καριέρα ο Πικέ και πήγε πίσω η δική της καριέρα… αυτή η δήλωση έφερε εντάσεις στην εκπομπή, Ελένη.

Δείτε τι είπαν οι συνεργάτες της Ελένης που ήρθαν σε έντονη κόντρα στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved