Media

Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα για τον ερχομό του γιου του με την Λάουρα Νάργες και αποκάλυψε τον λόγο που θα πάρει το όνομα «Αλέξανδρος».

Μοναδικές στιγμές ευτυχίας και χαράς ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και ο αγαπημένος της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χεράκι του νεογέννητου μωρού και γράφει: «Καλώς ήρθες αντράκο μου… Λάουρα Νάργες σε ευχαριστώ, σε αγαπώ».

Λίγες ώρες μετά το χαρούμενο γεγονός ο Χρήστος Σαντικάι μέσα από ένα Instagram story ανακοίνωσε και το όνομα που θα δώσουν στον μονάκριβο τους το οποίο θα είναι «Αλέξανδρος».

«Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα όταν ήρθε το μωρό, ένα σοκ. Έκανε καισαρική και δεν επιτρεπόταν να είμαι μέσα», δήλωσε ο τραγουδιστής στο «MEGA Καλημέρα».

Για το όνομα που θα πάρει ο γιος του αλλά και για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, ο Χρήστος Σαντικάι είπε πως, «η Λάουρα νιώθει απελευθερωμένη, έφυγε ένα βάρος από πάνω της κυριολεκτικά. Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του».

«Ρώτησα, δεν παίζει να μείνει έτσι ήσυχος ε; και είπαν όχι!», συμπλήρωσε μιλώντας για τον γιο του.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved