Media

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής “Γεια σου”»

Gossip-tv Team

Τις τελευταίες μέρες, μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια σου» που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου, άρχισαν να ακούγονται διάφορα στο παρασκήνιο για τους υπαλλήλους που εργάζονται για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ και η παρουσιάστρια ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε τέλος στις φήμες που θέλουν να αποχωρεί κόσμος από την ομάδα της εκπομπής της μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η παρουσιάστρια λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο: «Επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά για να μην αγχώνονται. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο ιδίως για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Όταν ρωτήθηκε για το Just the 2 of Us και εάν γνωρίζει ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής εκείνη απάντησε: «Η Γαρμπή νομίζω», προσθέτοντας πως της άρεσε πολύ το τρέιλερ του παιχνιδιού.

Όταν ρωτήθηκε για το άλλοτε τηλεοπτικό έτερον ήμισύ της, Φώτη Σεργουλόπουλο και εάν θα τον ήθελε στην εκπομπή μαζί της ή καλεσμένο, η Μαρία Μπακοδήμου απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved