Media

The 2Night Show: Η ανατρεπτική πρεμιέρα και τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show» επέστρεψαν και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες με λαμπερούς καλεσμένους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2night Show έκαναν πρεμιέρα σήμερα (26/9) και ο παρουσιαστής υποδέχτηκε τους τηλεθεατές με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Ο παρουσιαστής επέστρεψε για 7η χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, για να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τις πιο ενδιαφέρουσες νυχτερινές εξομολογήσεις. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης θα υποδέχεται στο στούντιο πρόσωπα που τολμούν να «ξεκλειδώσουν» τις ιστορίες τους, να μιλήσουν για όλα, να συγκινηθούν, να γελάσουν και να παίξουν.

Η εκπομπή θα περιέχει ξεχωριστές συναντήσεις, ανατρεπτικούς καλεσμένους, δυνατές στιγμές, αυθορμητισμός, χιούμορ, χαλαρή κουβέντα, παιχνίδια, μουσική, αλλά και απολαυστικά σατιρικά βίντεο.

Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τηλεοπτικό κοινό ήταν:«Είμαστε εδώ κυρίες και κύριοι. Η εκπομπή που κάνει θόρυβο από όλες τις απόψεις και από αυτά που ακούγονται και από αυτά που λέγονται».

«Δεν ξέρω καν τι θα συμβεί φέτος, εδώ είμαστε ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά, έχουμε πάρα πολύ όρεξη, ελπίζουμε να πάνε καλά τα πράγματα σε έναν πλανήτη που βράζει από την μία άκρη έως την άλλη, είμαστε απλά εδώ για να κατευνάζουμε όλες τις σκέψεις σας λίγο πριν κοιμηθείτε».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved