Media

Χρήστος Δάντης: Η on air έκπληξη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γλίτωσε που δεν κέρδισε το Survivor»

Gossip-tv Team

Το μεσημερί της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και λίγο πριν ξεκινήσει την συνέντευξή της, την περίμενε μια πολύ μεγάλη έκπληξη στον αέρα της εκπομπής. 

Tην γνωρίσαμε μέσα από τον περασμένο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι και την τρίτη θέση και τον μεγάλο ημιτελικό της Αθήνας.

Η Ασημίνα Χατζηαναδρέου, πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", έτοιμη να μιλήσει για όλη την εμπειρία που πέρασε, αλλά και το πώς είναι σήμερα, κάποιους μήνες μετά. Η πρώην παίκτρια του Survivor μπήκε μέσα στο πλατό χορεύοντας και τραγουδώντας, ενώ ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης της έκανε έκπληξη στην τηλεφωνική γραμμή.

«Υπήρχε η συνωμοσιολογία ότι υπάρχει εκεί ο γνωστός που τα κανονίζει όλα με την Acun Media να κερδίσει το κορίτσι του. Γλίτωσε που δεν νίκησε το Survivor γιατί κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Είναι δική της απόφαση αν θα πάει στο All Star. Επειδή την ξέρω ότι είναι άκρως ανταγωνιστική και αγαπάει την άμυλα, ξέρω ότι της αρέσουν αυτά. Δεν θα την εμποδίσω πουθενά» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης για την αγαπημένη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved