Media

GNTM: H 53χρονη Ευπραξία πήγε στο ριάλιτι για να κάνει την επανάστασή της!

Gossip-tv Team

GNTM: Η 53χρονη Ευπραξία έλαβε μέρος στον διαγωνισμό, μετά από παρότρυνση του συντρόφου της, μιας και ήθελε να της βάλει αυτήν την δοκιμασία, για να δει αν θα μπορέσει να τα καταφέρει. 

To ριάλιτι μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά και τη φετινή σεζόν θα ζήσουμε πολλές εκπλήξεις, μιας και, όπως βλέπουμε μέχρι στιγμής, οι ανατροπές είναι πρωταγωνιστικές.

Η 53χρονη Ευπραξία ή αλλιώς Εφή έλαβε μέρος στον διαγωνισμό μόδας, για να κάνει ένα από τα όνειρά της πραγματικότητα. Η ίδια είπε ότι είναι ένας άνθρωπος που μέσα απο την συμμετοχή της κάνει την επανάστασή της, μιας και ήδη έχει περάσει ένα διαζύγιο που, όπως είπε, ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνη και ιδιαίτερα για την κλειστή κοινωνία, όπου και ζούσε, μιας και δεν ενέκριναν τις αποφάσεις της. Η ίδια μόλις εμφανίστηκε με μαγιο, "τρέλανε" όλους τους κριτές, μιας και φόρεσε και σαν αξεσουάρ ένα μεγάλο ασπρόμαυρο καπέλο.

Η Ευπραξία κατάφερε να πείσει τους κριτές είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και χαρακτήρας και μάλιστα απέσπασε 4 ναι, αφού της είπαν ότι αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved