Media

Μαρία Αναστασοπούλου: Τα κιλά, το τηλεφώνημα του Παπαδάκη και η εξομολόγηση για τον σύντροφό της

Gossip-tv Team

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης (27-09) η Μαρία Αναστασοπούλου.

H δυναμική δημοσιογράφος, που φέτος μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε με ενθουσιασμό γι’ αυτή τη συνεργασία ενώ αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση για την εκπομπή και πώς αντέδρασε όταν της τηλεφώνησε ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Για πρώτη φορά μίλησε για τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο εκείνη που είχε περιττά κιλά και πώς κατάφερε να τα χάσει.

«Είχα περισσότερα κιλά, πήρα αρκετά κιλά στις Πανελλήνιες, δεν θέλω να το θυμάμαι… Την περίοδο εκείνη έβλεπα ως διάλειμμα τις επισκέψεις μ ου στο ψυγείο. Μετά τα έχασα ωραία και σταδιακά και αποφάσισα να τα διατηρήσω αλλά δεν έχω εμμονή», είπε.

Σχετικά με πώς έγινε η πρόταση για την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, είπε πως της τηλεφώνησε ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης όταν εκείνη έκανε διακοπές το περασμένο Πάσχα.

Η όμορφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση της με τον Γιάννη Κολοκυθά και τη ζωή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved