Media

Χριστίνα Ιουστίνα Αρχόντη: Τι κάνει σήμερα η Μπουλίτσα από το «Καφέ της Χαράς»;

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχόντη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το "Καφέ της Χαράς", αλλά και το πώς κατάφερε να πάρει τότε τον ρόλο της "Μπουλίτσας" στη σειρά. 

Την ίδια την γνωρίσαμε από πολύ μικρή ηλικία, όταν υποδύθηκε την κόρη που υιοθέτησαν η Τζόυς Ευείδη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην αγαπημένη κωμική σειρά.

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχόντη, μερικά χρόνια μετά το "Καφέ της Χαράς" παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή της σήμερα, το πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο της Μπουλίτσας στο σίριαλ, ενώ αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρή την αναγνωρίζανε στο σχολείο της και μάλιστα είχε δεχθεί και μια εκδήλωση θαυμασμού, που την είχε συγκινήσει πολύ και την θυμάται ακόμα και σήμερα.

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχόντη είπε χαρακτηριστικά: "Όλα ξεκίνησαν όταν είχα πάει με την μητέρα μου σε μια θεατρική παράσταση, που πρωταγωνιστούσαν ο Χάρης Ρώμας και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Όταν πήγαμε να τους συγχαρούμε στα καμαρίνια, με είδαν και είπαν ότι ήμουν αυτό το κοριτσάκι που έψαχναν για τη σειρά. Ρώτησαν τη μητέρα μου, μετά εκείνη ρώτησε εμένα και το συμφωνήσαμε... Όταν ήμουν μικρή στο σχολείο, μια μέρα είχαν μαζευτεί γύρω μου πολλά παιδιά και ήθελαν να μου μιλήσουν, είχα συγκινηθεί πάρα πολύ. Σήμερα ασχολούμαι με όλα αυτά και βοηθάω την μητέρα μου σε μαθήματα θεατρικής αγωγής που κάνει. Εγώ σπουδάζω βιολογία και είμαι στο τρίτο έτος".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved