Media

Ελένη Μενεγάκη: Ντυμένη στα λευκά δείχνει την απίστευτη σιλουέτα της και μας αφήνει άφωνους!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη στα 53 της έχει απίστευτη σιλουέτα και σήμερα επέλεξε να φορέσει ένα από τα πιο αγαπημένα της χρώματα!

Η παρουσιάστρια ντύθηκε στα λευκά φορώντας ένα υπέροχο, λευκό τζιν παντελόνι και ένα κορμάκι και δεν ενθουσίασε μόνο τους συνεργάτες της με αυτή της την εμφάνιση αλλά και το τηλεοπτικό κοινό της.

Η Ελένη Μενεγάκη όπως η ίδια αποκάλυψε αυτό το διάστημα έχει το ιδανικό βάρος και νιώθει καλά… και φαίνεται!

Οι αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Η παρουσιάστρια λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Τα μυστικά της σιλουέτας της είναι τα παρακάτω

Πρώτον, όταν θέλει λίγο να μαζευτεί δεν τρώει υδατάνθρακες: «Όταν θέλω να μαζευτώ το δράμα μου είναι οι υδατάνθρακες! Έχω παρακολουθήσει και έχω προσέξει όταν σταματάω τα ζυμαρικά και θέλω να μπω σε πρόγραμμα, βλέπω αλλαγή στο σώμα μου. Γιατί το μακαρόνι είναι τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα στη διατροφή μου…»!

Δεύτερον, προσέχει το βραδινό της γεύμα, αλλά κάποιες φορές κάνει και τις ατασθαλίες της βραδιάτικα.

Τρίτον, δεν τρώει γλυκά, άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια δεν είναι γλυκατζού!

Τέταρτον, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες «αμαρτωλές» τροφές δεν υπάρχουν στο σπίτι της γιατί η παρουσιάστρια λατρεύει το καλό, παραδοσιακό φαγητό!

Και το πέμπτο μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για τέλεια σιλουέτα, όπως αποκάλυψε τελευταία, περπατά χιλιόμετρα κάθε πρωί! Όπως, είχε τονίσει μέσα από την εκπομπή της: «Πέτυχα κάτι κυρίες το πρωί, το γνωστό περπάτημα, που λέω να μην το κόψω και σε κάτι δασάκια πετυχαίνω κάτι κυρίες, περπατάγανε και κόβανε κάτι αμπελόφυλλα και λέω κι εγώ «ωραία να πω να μου κάνουν κι εμένα ντολμαδάκια…» και ανοίξαμε κουβέντα για την εκπομπή και θέλω να στείλω τα φιλιά μου γιατί στα Μελίσσια βγαίνουν πολλά κορίτσια για περπάτημα το πρωί όλων των ηλικιών… κάτι πρέπει να κάνουμε, γενικώς ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι, εγώ αυτό ξέρω»!

Αυτά είναι τα μυστικά για την απίστευτη σιλουέτα της και... δείτε την εμφάνισή της που μας άφησε άφωνους!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved