Media

Σύλβια Δεληκούρα: «Δεν μου έκαναν προτάσεις για δουλειά γιατί έγινα μαμά και…»

Gossip-tv Team

Η Σύλβια Δεληκούρα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την τεράστια επιτυχία της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», αλλά και το ρόλο της στη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε σκεφτεί ότι θα κάνει οικογένεια. Ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου ο Δημήτρης, ο σύντροφος μου, και ένιωσα ασφάλεια», είπε η ηθοποιός.

«Το παιδί είναι η μεγαλύτερη κρίση σε μία σχέση, αλλάζει ο τρόπος ζωής σου… Ο γιος μας ήρθε στη ζωή μας στους 6 μήνες σχέσης. Την ανεμελιά της σχέσης τη χάσαμε, αλλά το δώρο που μας δόθηκε ήταν πολύ μεγαλύτερο», είπε για τον γιο της. Η ίδια περιέγραψε πως οι γονείς της, αν και είχαν χωρίσει, έμεναν σε διπλανά διαμερίσματα και είχαν πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ τους.

Ο ρόλος της Άσπας στη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου» ήταν χαρακτηριστικός και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό.

«Αγάπησα πολύ το ρόλο της Άσπας. Είδα το σίριαλ μετά από 2 χρόνια, δεν μπορούσα να με δω. Ένιωθα ότι κάτι λείπει πάντα, ότι δεν ήμουν τόσο καλή», είπε.

Η Σύλβια Δεληκούρα θα συμμετέχει στη νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και αποκάλυψε πως θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Μιμίκας, της φίλης της Μαίρης Β’ – που υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη – και θα της δίνει συμβουλές για τον γάμο της.

«Όταν γέννησα τον γιο μου έμεινα εκτός τηλεόρασης. Δεν είχα κάποια πρόταση. Έχει ειπωθεί ότι η Σύλβια έγινε μαμά, άρα δεν μπορεί», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved