Media

Η Αναστασία Παντούση στο gossip-tv: Πλέον στα γυρίσματα για το Κόκκινο Ποτάμι μιλάνε τα βλέμματα μας

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Στο gossip-tv μίλησε η Αναστασία Παντούση για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κόκκινο ποτάμι».

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2-10 όμως είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την avent premiere μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Η τηλεοπτική Ιφιγένεια που συγκλόνισε με την ερμηνεία της επιστρέφει και μιλά για όλα όσα θα δούμε αποκλειστικά στο gossip-tv.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι βιώνω τον ρόλο της Ιφιγένειας. Μετά από δυο χρόνια ξεκινάμε τη δεύτερη σεζόν της σειράς και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είμαστε νομίζω όλοι λίγο αγχωμένοι και ανυπομονούμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο. Η σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα οπότε θα δούμε πολύ έντονες σκηνές με «ζωντανό» το στοιχείο της αναπαράστασης.

Εκείνη την εποχή τα πράγματα ήταν δραματικά και θα φτάσουμε μέχρι και την Μικρασιατική καταστροφή. Η Ιφιγένεια δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσει. Το ταξίδι της συνεχίζεται και δεν είναι δύσκολο. Αντίθετα είναι πολύ δύσκολο με καινούργιες εξελίξεις, νέα πρόσωπα και φυσικά με το παιδί της και τον άντρα της που ψάχνει».

Όσο για την συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη; «Η συνεργασία με τον κύριο Μανουσάκη γίνεται αβίαστα, πιο αρμονικά, έχουμε πλέον παραπάνω επικοινωνία, δεν ανταλλάσσουμε πλέον λόγια αλλά βλέμματα»

Δες το βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης

Ο Κωνσταντίνος Καζακός στο gossip-tv στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα του

Κόκκινο ποτάμι: Το gossip-tv στην avant premiere!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved