Media

Πέτρος Λαγούτης: Ο ρόλος του γιου του Δημήτρη στο Έτερος Εγώ και οι Τέλειοι Ξένοι στο θέατρο Αθηνά

Gossip-tv Team

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28-09) ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο ηθοποιός τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι» ενώ παράλληλα σκηνοθετεί αλλά και παίζει στη θεατρική παράσταση «Οι Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά σε μετάφραση και απόδοση της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τους γιους του, κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη για τον μεγάλο γιο του, Δημήτρη, ο οποίος σπουδάζει υποκριτική.

«Ο Δημήτρης τελείωσε το πρώτο έτος του θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε μικρό ρολάκι στο Έτερος Εγώ, στο καινούργιο, δεν τα επιτρέπει αυτά και μας το είχανε πει, τον διώξανε και τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα περάσει στο Εθνικό ή θα ξανακάνει το πρώτο έτος στο θέατρο Τέχνης.

Κι εγώ το θεωρώ λάθος να προτιμάς το 2022 να δουλεύουν στα μπαρ από το κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους», είπε.

Αναφορικά με την παράσταση Οι τέλειοι ξένοι, ο Πέτρος Λαγούτης είναι ενθουσιασμένος πολύ καθώς είναι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα.

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση, η οποία κάνει πρεμιέρα στο ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά

Φέτος, το θέατρο Αθηνά ανοίγει τις πύλες του πλήρως ανακαινισμένο καθώς όλοι οι χώροι του έχουν δεχτεί πολλές παρεμβάσεις ώστε να είναι μοντέρνοι, λειτουργικοί αλλά και άνετοι.

Έτσι, όσοι από εσάς σκοπεύετε στις 20 Οκτωβρίου που κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Τέλειοι ξένοι» να το δείτε, φροντίστε να έχετε φροντίσει νωρίτερα για τις θέσεις σας καθώς αναμένεται φέτος να συμβεί το αδιαχώρητο στο θέατρο.

Στη σκηνή του ανακαινισμένου θεάτρου φιλοξενείται το εκπληκτικό έργο του Πάολο Τζενοβέζε σε σκηνοθεσία Πέτρου Λαγούτη και Γιώργου Πυρπασόπουλου!

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά
Μυρτώ Αλικάκη
Ντάνη Γιαννακοπούλου
Πέτρος Λαγούτης
Δημήτρης Λιόλιος
Κατερίνα Μισσιχρόνη
Δημήτρης Ξανθόπουλος
Λυδία Σγουράκη
Γιώργος Χρανιώτης

Μετάφραση -Απόδοση
Ελεονώρα Μελέτη
Σκηνογράφος
Νότης Χριστοδούλου
Ενδυματολόγος
Κέλλυ Σταματοπούλου
Φωτισμός
Αλέκος Αναστασίου

Λίγα λόγια για το έργο:

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Από τον Οκτώβρη, με το έργο αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του θεάτρου ΑΘΗΝΑ, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και με νέα, όμορφη αρχιτεκτονική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved