Media

Συγκλονίζει η Ντόρα Δούμα: «Δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγει η Μάρθα» - Το ξέσπασμα on camera

Gossip-tv Team

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο αλλά και την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, η επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα μιλά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ξεσπά!

«Δεν έκανα τίποτα από δική μου επιλογή, ότι έχω κάνει ήταν από επιθυμία της Μάρθας., χρόνια φίλες, χρόνια μέναμε μαζί, συζητούσαμε τα πάντα. Ήθελε να καεί και να σκορπιστεί στο Κερατσίνι. Εκεί μεγάλωσε και δεν το ξεχνούσε η Μάρθα, την αγαπούσε τη γειτονιά της», ανέφερε η Ντόρα Δούμα και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της.

«Είχε κινητικά προβλήματα μετά τις δύο επεμβάσεις, δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγει. Στο τηλέφωνο μου μιλούσε μια χαρά», περιέγραψε η Ντόρα Δούμα.
Η Ντόρα Δούμα όμως ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στα σχόλια γύρω από τις τελευταίες ώρες της ηθοποιού.

«Στο σπίτι το δικό μου δεν είχε έρθει κανείς από αυτούς που λένε ότι λένε, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι τρέλα θέλει. Είχε έρθει κανείς από αυτούς στο σπίτι μου; Τι να κάθομαι να εξηγώ τώρα στους ηλίθιους αυτούς ανθρώπους», είπε η Ντόρα Δούμα στην κάμερα του Alpha.

«Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!», έγραψε πρόσφατα ο Δημήτρης Σούρας κάνοντας γνωστό πως η τέφρα της σκορπίστηκε, όπως η ίδια επιθυμούσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved