Media

GNTM: Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή - Αυτό είναι το νέο τρέιλερ

Gossip-tv Team

Μέσα από το νέο τρέιλερ είχαμε δυο αποκαλύψεις, μια αποχώρηση και μια αλλαγή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είχε συμφωνήσει να είναι guest σε αυτό το ριάλιτι κι έτσι η παρουσία της εκεί, τελείωσε. Η ίδια είχε συμφωνήσει με τους ιθύνοντες της παραγωγής να βρίσκεται μόνο στη φάση των auditions, ενώ κατά στην διάρκεια του GNTM 5 ίσως τη δούμε και πάλι να επιστρέφει στη θέση της.

Την επόμενη εβδομάδα, οι auditions του GNTM 5 ολοκληρώνονται και ξεκινάει το ID Catwalk, στη φάση οπού πλέον δεν θα βλέπουμε την κριτή, η οποία με τις αντιδράσεις της προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή

Σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και από τότε που σπούδασε ξεκίνησε και το μόντελινγκ.

Έγινε γνωστή ως “το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι” και δημιούργησε το κίνημα #unibrowmovement.

Ωστόσο δεν αισθανόταν πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση με σήμερα. Ως φυσική ξανθιά, τα φρύδια της, αρχικά, ήταν ανοιχτόχρωμα. "Μια μέρα, θυμάμαι, είχα δει ένα βίντεο στο YouTube όπου κάποια κοπέλα χρωμάτιζε τα φρύδια της. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά κάτι πήγε στραβά και κατά λάθος μού προέκυψαν μαύρα. Ο αδερφός μου μού είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε τα κράτησα». Πριν από κάποιους μήνες η Σοφία είχε προειδοποιήσει τους followers της στο Instagram ότι θα προχωρούσε σε μία αλλαγή. Το μυαλό όλων πήγε στα φρύδια της, αλλά το μοντέλο απλώς έβαψε μαύρα τα μέχρι τότε κατάξανθα μαλλιά της, φέρνοντάς τα στην ίδια απόχρωση με το φρύδι!"

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικού όπως Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair. Είναι μέλος των πρακτορείων Premier Model Management και MUSE NYC

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved