Media

Η Λουκία Παπαδάκη για όσα είπε ο Χρήστος Πολίτης: «Δεν εκφράστηκαν παράπονα, γεγονότα εξέφρασε»

Gossip-tv Team

Η Λουκία Παπαδάκη κρατάει έναν ρόλο στη νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο και βρέθηκε στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι και μίλησε τόσο για τη νέα αυτή τηλεοπτική δουλειά που κάνει πρεμιέρα αύριο όσο και για τον Χρήστο Πολίτη και την εποχή που συνεργάζονταν στη Λάμψη. 

Ο ηθοποιός προ ημερών εξέφρασε σε συνέντευξή του τα παράπονά του για την εποχή εκείνη, αναφερόμενος μάλιστα στην αδικία που γινόταν εις βάρος του σε ό,τι αφορούσε τις απολαβές του. Όταν λοιπόν η Λουκία Παπαδάκη, η οποία είναι και προσωπική φίλη του Πολίτη, ρωτήθηκε για όσα είπε εκείνος για τη συγκεκριμένη εποχή της συνεργασίας τους. Και εκείνη απάντησε:

«Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που δικαιούται να ομιλεί. Όταν ένας άνθρωπος υπηρετεί τις επιλογές του, προστατεύει την ιδιωτικότητά του, όταν θέλει να πει κάποια πράγματα που τον έχουν στενοχωρήσει, δεν έχει κανέναν λόγο να μην το κάνει».

«Δεν εκφράστηκαν παράπονα, γεγονότα εξέφρασε. Δεν μπορώ να σχολιάσω για κάποιον άλλο. Είναι γεγονός ότι του είπε ο Νίκος Φώσκολος “τουλάχιστον ακούγεται η φωνή σου”. Είναι πολύ αστείο και τότε που είχε συμβεί γελάγαμε» ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved