Media

Γιώτα Νέγκα: Η συγκίνησή της on air και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της- Είναι άλλος άνθρωπος!

Gossip-tv Team

Η Γιώτα Νέγκα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη νέα σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" που θα ερμηνεύσει και το ομώνυμο τραγούδι. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που έχει λατρευτεί από το κοινό λόγω των αμέτρητων επιτυχιών της, που μέχρι και σήμερα τις ακούν δυνατά.

Η Γιώτα Νέγκα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το τραγούδι "Αυτή η νύχτα μένει" το οποίο και θα ακουστεί σε επανεκτέλεση από την ίδια στην ομώνυμη σειρά του Alpha, που θα ξεκινήσει σε λίγες μόνο ημέρες. Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε on air ενώ παράλληλα, για ακόμα μια φορά, βλεπουμε ότι η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι τεράστια, μιας και έχει χάσει αμέτρητα πλέον κιλά και φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ.!

Η Γιώτα Νέγκα είπε χαρακτηριστικά:"Το "Αυτή η νύχτα μένει" είναι ένα τραγούδι που λατρεύω, όπως λατρέυω και τον δημιουργό του, τον Σταμάτη Κραουνάκη. Η συγκεκριμένη σειρά αφορά και στο τραγούδι και πρωταγωνιστούν αγαπημένοι φίλοι. Μαύρος μάγκας ο καιρός και μαύρο φίδι" με έχει σημαδέψει. Δεν υπάρχει καμία επικινδυνότητα με την επανεκτέλεση, μιας και κανένας δεν θέλει να συγκριθεί με τίποτα... Το "Κάπου νυχτώνει" ήταν το πρώτο τραγούδι που έμαθα και ξεχωρίζει λόγω των παιδικών μνημών μου..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved