Media

Ελεονώρα Μελέτη: Το σχολιό της για το «τρικ» του Νίκου Μάνεση

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της εκπομπής Mega Καλημέρα σχολίασαν τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση και το τρικ ότι σε δύο χρόνια αποχωρεί από την τηλεόραση

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής ανέφερε: «Νόμιζα ότι έπεσε στην Παλλήνη μετεωρίτης, νόμιζα ότι έριξε πυρηνικά ο Πούτιν στην Παλλήνη».


Και η Ελεονώρα Μελέτη είπε γελώντας: «Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…».

Ο Κώστας Τσουρός τότε δήλωσε: «Από πότε ελέγχουμε την ανταπόκριση με τα νούμερα λέγοντας στον κόσμο να πάρουν τηλέφωνο; Ο Νίκος Μάνεσης είναι χρόνια στην τηλεόραση… Τώρα τι είναι αυτό το τρικ; Δηλαδή θα έκανε το ίδιο και όταν ήταν μπροστά σε νούμερα; Όταν ήταν μπροστά δεν το έκανε. Τώρα όλο αυτό φαντάζομαι υπονοεί ότι είναι και λίγο λάθος τα νούμερα. Άρα τώρα τα νούμερα είναι λανθασμένα, όταν έσκιζε ο Νίκος Μάνεσης ήταν σωστά;».

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τον λόγο και τόνισε: «Εγώ εισέπραξα ότι εννοούσε ότι τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι στην επικοινωνία και σε όλο αυτό που ζει μέσα στο πλατό σε σχέση με τα social media και να μην αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης. Εγώ αυτό κατάλαβα».


Με τον Κώστα Τσουρό να αναφέρει: «Αυτό που έκανε χθες, ακυρώνει αυτό που έχει κάνει τόσα χρόνια» και ρώτησε την Ελεονώρα για το αν αντιδρούσε με παρόμοιο τρόπο ο Νίκος όταν είχαν συνεργαστεί στον Alpha.

«Φταίγαμε οι παρουσιαστές για τα νούμερα. Αφού φύγανε όλοι… Πώς θα γινόταν η εκπομπή;»!
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved