Media

Κώστας Τσουρός: Συγκινήθηκε στην Ελένη μιλώντας για τον πατέρα του

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Τσουρός υποδέχτηκε την «Ελένη» στο σπίτι του και μίλησε για τους γονείς του, αλλά και ποιες θα ήταν οι ιδανικές γειτόνισσές του.

Ο ίδιος δηλώνει «κλασικός εργένης» και αποκάλυψε πως πέρασε από εκείνη τη φάση της εφηβείας, όπου τα αγόρια «αγριεύουν» εμφανισιακά. «Είχα ακμή, αλλά εντάξει, βλεπόμουν», είπε.

«Μικρός όταν αναλάμβανα να κάνω κάτι θα το έβγαζα εις πέρας ο κόσμος να χαλάσει. Πάντα αυτό έχω στο μυαλό μου. Πάντα ήθελα την αποδοχή, να αποδείξω ότι κάτι μπορώ να κάνω. Όταν έβλεπα την αδελφή μου να πετυχαίνει πράγματα ήθελα να τα κάνω και εγώ για να βγάλω τους γονείς μας ασπροπρόσωπους», αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός.

«Πολλά πράγματα τα έκανα για τους γονείς μου και κυρίως τον πατέρα μου, που ήταν ναυτικός και έλειπε, για να του δείξω ότι τα κατάφερα. Δεν έχω πει στον πατέρα μου ότι πολλά τα έχω κάνει για εκείνον… Είμαι χαρούμενος που πια ο πατέρας μου είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου».

Οι σχέσεις με την μητέρα του ανέκαθεν ήταν οι καλύτερες και της έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ο Κώστας Τσουρός κυρίως βλέπει ειδήσεις στην τηλεόραση, ωστόσο θέλει να δει το «Μαύρο Ρόδο» και τπ «Καλύτερα Δεν Γίνεται», καθώς υπήρξε μέρος της εκπομπής για 3 χρόνια και χαίρεται να βλέπει τους παλιούς του συνεργάτες.

Όσο για τις ιδανικές γειτόνισσες που θα ήθελε να έχει, αυτές είναι η Ελεονώρα Μελέτη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved