Media

Πιτσούλη για τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Μου το κάνανε καλοκαιρινό, ευτυχώς δεν ήμασταν μέσα»

Gossip-tv Team

Η Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί και το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι έπεσε θύμα διάρρηξης, μιας και άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε για όλους και για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και για όλα αυτά τα χρόνια που είναι ταγμένη στην υποκριτική ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε ότι το περασμένο καλοκαίρι, όσο εκείνη και η οικογένειά της έλειπαν σε διακοπές, άγνωστοι εισέβαλλαν μέσα στο σπίτι της και την κλέψανε.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε χαρακτηριστικά: «Με κλέψανε, όχι εμένα την ίδια, το σπίτι μου, το κάνανε καλοκαιρινό. Συνέβη ανήμερα της Παναγίας, αλλά δεν ήμουν μέσα. Έβαλα 170 πλυντήρια, τίποτα άλλο δε σου λέω… Μπήκαν μέσα μου πετάξανε όλα τα ρούχα, τι να σου λέω… Το ένα μου το παιδί, ο Άγγελος ήταν στην Χαλκιδική και η κόρη μου η Σάννυ στην Πάρο. Το μόνο που με ζόρισε είναι που πήραν στο δαχτυλίδι της μαμάς μου

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved