Media

Αλέξανδρος Παρθένης: «Η σύντροφός μου είναι η μεγαλύτερη σχέση που είχα στη ζωή μου»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» για το μόντελινγκ, την προσωπική του ζωή, την συμμετοχή του στο Survivor αλλά και την υποκριτική στην ζωή του.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλάει για την καριέρα του στο μόντελινγκ, τον χρόνο, «που του φέρεται σωστά», την πορεία τους στην υποκριτική και τη σχέση ζωής με την εδώ και έξι χρονιά σύντροφο του.

«Η λέξη «modelling» μόνο χαμόγελο μου φέρνει στα χείλη», παραδέχθηκε ο Αλέξανδρος Παρθένης και συνέχισε και μίλησε για την πορεία του «έζησα πολύ ωραίες εμπειρίες και απέκτησα φίλιες χρονών».

Για την εξωτερική του εμφάνιση και το πέρασμα του χρόνου αποκάλυψε ότι «ο χρόνος μου φέρεται σωστά, δεν βάζω ούτε κρέμα στο πρόσωπο μου. Το μόνο που κάνω για να διατηρούμαι σε φόρμα είναι να τρέχω».

Στην προσωπική του ζωή ο Αλέξανδρος Παρθένης διατηρεί μια σχέση 6 χρονια και αποκαλύπτει «είναι η πιο μεγάλη σχέση που έχω κάνει στη ζωή μου και τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα».

Και περιγράφει «συγκατοικούμε με την σύντροφο μου και τα δυο της παιδιά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και ισορροπία στον χρόνο και τον χώρο του καθενός».

Για την υποκριτική τέχνη σχολίασε «όποιος θεωρήσει ότι έχει κατακτήσει τον χώρο της υποκριτικής θα σπάσει το σανίδι και θα τον γκρεμίσει κάτω».

«Ήταν κομβική στιγμή για μένα η συνεργασία με τον Νίκο Περάκη στην πρώτη και μοναδική κινηματογραφική ταινία που έχω κάνει».

Σχετικά με την συμμετοχή του στην ταινία «η Λίζα και όλοι οι άλλοι» ο Αλέξανδρος Παρθένης σημείωσε ότι «με έκριναν ως ηθοποιό αλλά δεν είχα πάει καν σε δραματική σχολή… δεν ήμουν ηθοποιός».

Αναφορικά με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor σχολίασε: «Μετά το ”Survivor” δεν είχα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις».

Και αποκάλυψε ότι από πέρυσι γίνονται συζητήσεις αλλά δεν έχει ευδοκιμήσει κάτι.

Για την τηλεόραση και το κομμάτι της παρουσίασης σημείωσε «μου αρέσει το κομμάτι της παρουσίασης αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα συζητήσεις για να είμαι κάπου βασικός παρουσιαστής».

Στα επαγγελματικά του ο Αλέξανδρος Παρθένης κάνει πρόβες για την παράσταση «Άνω – Κάτω» που θα ανέβει στις 21 Οκτωβρίου στο θέατρο Λύχνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved