Media

Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός - Τι συνέβη; (video)

Gossip-tv Team

Οι συζητήσεις για το Survivor all star συνεχίζονται πυρετωδώς και αρκετά ονόματα έχουν κάνει «ραντεβού» με τους ιθύνοντες της Acun Medya.

Ανάμεσα στους παίκτες που είπαν το πολυπόθητο ''ναι'' ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα είναι στον Άγιο Δομίνικο όλο το διάστημα και θα πηγαινοέρχεται. Ο ρόλος του θα είναι διπλός. Θα είναι κόουτς ενθάρρυνσης και θα έχει τετ-α-τετ με τους παίκτες και το συμβόλαιό του όπως αναφέρει η εκπομπή θα είναι «χρυσό».

Από την στιγμή που βγήκε στο φως της δημοσιότητας πως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης, αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν πέσει «πάνω» στον Γιώργο Λιανό για μια δήλωση.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για τις ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά για την είσοδο του Ντάνου σε αυτό. Μέσα από την εκπομπή του στο Sfera Radio εξέφρασε την «αγανάκτησή» του.

«Πάλι έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Στείλτε μου κάνα μήνυμα μήπως το αραιώσουμε κάπως. Όχι κάθε μέρα το ίδιο πράγμα. Όλοι έρχονται με την πληροφορία και λένε "ακούσαμε, μάθαμε". Εγώ ρωτάω "από που το μάθατε;" και δεν μου απαντάει κανείς», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

Και πρόσθεσε:«Πρέπει να παίξω αυτό το παιχνίδι; Με έχετε κάνει "σώβρακο" για μια φήμη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved