Media

Αποκαλυπτικός ο Ευθυμιάδης: «Άκουσα μια εσωτερική φωνή μέσα μου να με ρωτά, “Είσαι χαρούμενος;"»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε τηλεοπτική συνεντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη νέα του εκπομπή στο Mega, αλλά και για την απομάκρυνσή του από την τηλεόραση. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Ελένη" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για όλους για όλα. Μεταξύ πολλών αναφέρθηκε στην σχέση του με την τηλεόραση, αλλά και το γεγονός ότι έχει αποσταστοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ έδωσε και όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα του εκπομπή στο Mega "Ρίζες".

O Θανάσης Ευθυμιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Έχει καμία δεκαριά χρόνια που άρχισε συνειδητά πλέον να υπάρχει αυτή η ανάγκη μέσα μου, να βαδίσω σε αυτόν τον δρόμο. Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν εύκολα, οι παρέες ήταν αλλιώς, οι δουλειές ήταν αλλιώς. Οι παρέες είχαν συνηθίσει να έχουν τον άλλο Θανάση μαζί τους. Η διαδρομή αυτή είναι ένα μονοπάτι του καθενός. Μπορεί όλοι να θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή, αλλά από διαφορετικά μονοπάτια… Εάν στο τέλος της ημέρας δεν νιώθεις χαρούμενος από αυτά που έκανες, τότε πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις μέσα σου. Άκουσα μια εσωτερική φωνή μέσα μου να με ρωτά, “Είσαι χαρούμενος; Παρόλο που έχεις τη δόξα, τα αμάξια, τα λεφτά, είσαι χαρούμενος πριν κοιμηθείς;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved