Media

Δίκη Φιλιππίδη: Έξαλλος ο Τάσος Χαλκιάς με τους ρεπόρτερ: «Είναι δυνατόν; Με ρωτάτε τώρα τι ξέρω;»

Gossip-tv Team

O Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε σήμερα, 6 Οκτωβρίου στα δικαστήρια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία όμως διεκόπη, λόγω αδιαθεσίας της προέδρου και θα συνεχιστεί κανονικά αύριο.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιζόταν σήμερα με κατάθεση στενής συνεργάτιδας και των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα, αλλά διεκόπη κατόπιν αδιαθεσίας της προέδρου της Έδρας.

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε πρώην συνεργάτης του ηθοποιού, πριν δύο ημέρες του ηθοποιού, η οποία κατέθεσε ότι πριν από ένα χρόνο έχασε τη δουλειά της γιατί θα κατέθετε στη δίκη υπέρ του κατηγορούμενου όπως είπε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μάλλον θα πρέπει να κλητευθεί από την Εισαγγελία, καθώς δεν ήταν γνωστά τα στοιχεία της μέχρι πρότινος.

Και ο Τάσος Χαλκιάς το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, φανερά εκνευρισμένος, καθώς οι δημοσιογράφοι του «έκλεισαν» τον δρόμο.

Σε έξαλλη κατάσταση ο ηθοποιός ανέφερε: «Έλα, έλα παιδιά, θέλω να περάσω. Σας παρακαλώ πολύ! Είναι δυνατόν; Πάω στο δικαστήριο και με ρωτάτε τώρα τι ξέρω;»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved